تبلیغات
پیامک ایران - طرز تهیه تومیتو پلو (ضد سرماخوردگی)
 
پیامک ایران
لطفا در نظر سنجی شرکت کنید
درباره وبلاگ


نام : گمنام
شهرت : سرگردان
زادگاه : محراب غم
تاریخ تولد :در یکی از روزهای بارانی
شماره شناسنامه : نامفهوم
مدت محکومیت : حبس ابد
نام پدر : کوه رنج
نام مادر : فرشته ی غم
نام پدربزرگ : درویش تنها
نام مادربزرگ : سلطان غم
قد:كمتر از خاك
وزن:به سنگینی بغض چند ساله
رنگ چشم:بارانی
رنگ مو:همرنگ درد
مقطع تحصیلی:پایه آخر بد بختی
گناه:انسان بودن
جرم:به دنیا آمدن
محکومیت:زندگی کردن
زمان رهایی:مرگ
چراغم :خاموشی
سقفم :آسمان
مونسم : شب
کارم : حسرت
یادم : فراموشی
دردم : فراغ
فریادم : سکوت
آرزویم : مرگ
زندگیم :سیاه پر کلاغی
امیدم :ناامیدی
آدرس : خیابان غم –
میدان تنهایی – چهارراه بدبختی –
خیابان رنج – کوچه غربت –
پلاک ناباوری

مدیر وبلاگ : mazgamet khan
نویسندگان
نظرسنجی
چند میدی به وبم؟(از 20)






اگر در جست‌و‌جوی یک غذای مغذی، مفید و متناسب با بوی ماه مهر هستید به شما پیشنهاد می‌کنیم تومیتوپلو با طعم دارچین را تهیه کنید.

عکس

معجون سیب سبز: اگر در جست‌و‌جوی یک غذای مغذی، مفید و متناسب با بوی ماه مهر هستید به شما پیشنهاد می‌کنیم تومیتوپلو با طعم دارچین را تهیه کنید. با سرو این غذا در وعده ناهار یا شام می‌توانید علاوه بر بهره‌مندی از طبع گرم ادویه‌های موجود در این غذا، میزان مقاومت بدن در برابر بیماری‌های شایع فصل پاییز را افزایش دهید.

مواد لازم برای ۵ نفر:
مرغ: یک کیلو
برنج:۳ پیمانه
پیاز: یک عدد
سیر: ۳ حبه
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی: ۲ عدد
هویج: ۲ عدد
کشمش: یک چهارم پیمانه
جوز هندی: یک‌چهارم قاشق چای خوری
پودر تخم گشنیز: یک‌چهارم قاشق چای‌خوری
خلال بادام: یک‌چهارم پیمانه
نمک و فلفل: به میزان لازم
زعفران: یک‌دوم قاشق چای‌خوری
پودر هل: یک‌دوم قاشق چای‌خوری
زیره: یک دوم قاشق چای‌خوری
دارچین: یک‌دوم قاشق چای‌خوریگرد
لیمو: یک قاشق غذاخوری
آب جوش: ۲ لیوان
روش تهیه:

برای تهیه این غذا پیش از هر چیز پیاز را ساطوری کرده و با کره درون قابلمه تف دهید. پس از آنکه پیاز اندکی رنگ گرفت و نرم شد، سیرها را ساطوری کرده و به آن اضافه کنید. سپس مرغ‌های تکه تکه شده را به محتویات قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید ۵ تا ۶ دقیقه درون مخلوط پیاز، سیر و کره تف بخورد. سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید. سپس برای آماده کردن مایه غذا، گوجه‌فرنگی‌ها را آماده کنید. ابتدا آنها را درون یک کاسه آب جوش قرار دهید تا بتوانید به راحتی پوست گوجه‌ها را جدا کنید. سپس گوجه را با گوشتکوب له کنید و آن را با هویج رنده شده، جوز هندی، زیره، پودر تخم گشنیز مخلوط و به مخلوط مرغ اضافه کنید. آن را روی حرارت اندک گذاشته و به خوبی هم بزنید تا تف بخورد. در این مرحله ادویه‌های دیگر مانند زعفران، هل، دارچین، گرد لیمو را همراه ۳ لیوان آب جوش به این مخلوط اضافه و اجازه دهید این ترکیب به مدت ۴۵ دقیقه روی حرارت باقی بماند. حالا برنج را که طبق روال معمول آب کنید و آن را به همراه کشمش به مرغ اضافه کرده و هم بزنید. اگر احساس می‌کنید که آب غذا کم است مقداری آب جوش به آن اضافه کرده و یک تا ۲ قاشق چای‌خوری نمک به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا این ترکیب روی حرارت باقی بماند و مثل کته پخته شود. در آخرین مرحله بعد از اتمام آب موجود در این غذا شعله را کم کنید و اجازه دهید غذا به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه روی حرارت بماند تا به خوبی دم بکشد. پس ازاین مدت غذای شما برای سرو آماده است.

بهبود عملکرد معده با هل

از آنجا که هل از آن دسته دانه‌های با طبع گرم است، گنجاندن آن در غذاهای فصل‌ سرد سال مانند پاییز فواید و خواص متعددی دارد. هل به دلیل خاصیت گرمابخشی که در خود دارد در کنار دیگر ادویه‌های موجود در این غذا موجب تقویت عملکرد دستگاه گوارش به ویژه معده و روده‌ها می‌شود و روند هضم و جذب مواد‌غذایی را در بدن بهبود می‌بخشد. از طرفی وجود هل با عطر و طعم ویژه‌اش در تومیتوپلو موجب تحریک اشتها به ویژه در نوجوانان و کودکان کم غذا می‌شود.

افزایش مقاومت سیستم دفاعی بدن

گنجاندن دارچین به تومیتوپلو از چند جهت اهمیت دارد که مهم‌ترین آن تاثیر دارچین بر افزایش توان سیستم ایمنی بدن در مقابل بیماری‌هاست. از آنجا که با آمدن پاییز احتمال ابتلا به بیماری‌های شایع این فصل مانند سرماخوردگی در میان اعضای خانواده به ویژه بچه‌ها بیشتر است با گنجاندن دارچین در برنامه غذایی و تهیه غذاهایی که دارچین در دستور تهیه آنها وجود دارد می‌توانید به افزایش قوای سیستم دفاعی بدن در مقابل بیماری‌ها و همچنین خونرسانی بهتر در اعضا و اندام‌های درونی بدن خود کمک کنید. زیرا مصرف دارچین موجب بهبود جریان گردش خون در بدن شده و غذارسانی به سلول‌ها و بافت‌های بدن را تقویت می‌کند.

تقویت مقاومت بدن در برابر سرما

گنجاندن هویج در سبد غذایی اعضای خانواده و ترکیب آن با گوجه فرنگی تازه در تومیتوپلو تاثیر قابل ملاحظه‌ای در کنترل و پیشگیری از ابتلا به پوکی استخوان، آب مروارید و همین‌طور عفونت های مجاری ادراری در بدن داشته باشد. این نارنجی در عین حال که به تومیتوپلوی قرمز رنگ شما جلوه زیبایی می‌بخشد به افزایش مقاومت بدن شما در برابر سرما در طول روز نیز کمک می‌کند.

این غذا را با چی بخوریم؟

سالاد سبزیجات می‌تواند بهترین گزینه‌ای باشد که در کنار این غذا سرو می‌کنید. برای تهیه این سالاد کافی است از هر یک از سبزیجات نخود فرنگی، لوبیا سبز، ذرت و پیازچه استفاده کنید. سرو این سالاد در کنار تومیتوپلو موجب افزایش روند تاثیر‌پذیری دستگاه گوارش و بهبود عملکرد معده‌ و روده‌ها می‌شود.





نوع مطلب :
برچسب ها : طرز تهیه تومیتو پلو (ضد سرماخوردگی)،
لینک های مرتبط :
جمعه 17 شهریور 1396 12:23 ق.ظ
Hi there, I wish for to subscribe for this weblog to take latest updates, thus where can i do it please help.
سه شنبه 10 مرداد 1396 01:58 ق.ظ
Howdy, I think your website may be having browser compatibility problems.
When I take a look at your blog in Safari,
it looks fine but when opening in Internet Explorer, it's got some overlapping issues.
I just wanted to provide you with a quick heads up!

Aside from that, fantastic site!
چهارشنبه 16 فروردین 1396 04:38 ب.ظ
This article will help the internet viewers for setting up new
weblog or even a weblog from start to end.
جمعه 29 دی 1391 10:00 ب.ظ
اشكالی نداره
خواهش میشهمنم از شما ممنونم كه لینكم كردی((((:
mazgamet khan به قول خودت ابجی خواهش میشه
جمعه 29 دی 1391 02:13 ب.ظ
سلام مرسی كه اومدی(:
mazgamet khan az toam mamnoonam ke sar zadi behem
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر





پیوندهای روزانه
صفحات جانبی
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی
 
 
بالای صفحه