تبلیغات
پیامک ایران - طرز تهیه کیک شکلاتی
 
پیامک ایران
لطفا در نظر سنجی شرکت کنید
درباره وبلاگ


نام : گمنام
شهرت : سرگردان
زادگاه : محراب غم
تاریخ تولد :در یکی از روزهای بارانی
شماره شناسنامه : نامفهوم
مدت محکومیت : حبس ابد
نام پدر : کوه رنج
نام مادر : فرشته ی غم
نام پدربزرگ : درویش تنها
نام مادربزرگ : سلطان غم
قد:كمتر از خاك
وزن:به سنگینی بغض چند ساله
رنگ چشم:بارانی
رنگ مو:همرنگ درد
مقطع تحصیلی:پایه آخر بد بختی
گناه:انسان بودن
جرم:به دنیا آمدن
محکومیت:زندگی کردن
زمان رهایی:مرگ
چراغم :خاموشی
سقفم :آسمان
مونسم : شب
کارم : حسرت
یادم : فراموشی
دردم : فراغ
فریادم : سکوت
آرزویم : مرگ
زندگیم :سیاه پر کلاغی
امیدم :ناامیدی
آدرس : خیابان غم –
میدان تنهایی – چهارراه بدبختی –
خیابان رنج – کوچه غربت –
پلاک ناباوری

مدیر وبلاگ : mazgamet khan
نویسندگان
نظرسنجی
چند میدی به وبم؟(از 20)







كیك شكلاتی

طرز تهیه کیک شکلاتی taknaz.ir

مواد لازم:

پودر كاكائو: 100 گرم

كره: 250 گرم

آرد: 500 گرم

آب: 500 میلی لیتر

شكر: 750 گرم

تخم‌مرغ: 4 عدد

بیكینگ‌پودر: 300 گرم

خامه وانیلی: 100 گرم

شكلات تخته‌ای: 300 گرم

روغن گیاهی: 250 گرم

طرز تهیه:

ابتدا پودر كاكائو، كره، آب و روغن را بجوشانید، سپس داخل یك كاسه بریزید و تكه‌های شكلات تخته‌ای و شكر را به آن اضافه كنید و آنقدر هم بزنید تا كاملا سرد شود.پس از این مرحله تخم‌مرغ‌ها را در ظرفی ریخته و آرد و بیكینگ پودر را الك كرده و به تخم‌مرغ‌ها اضافه كنید و دوباره مواد را خوب هم بزنید. سپس این مواد را به مواد قبلی كه شامل پودر كاكائو، كره، روغن و آب بود اضافه كنید و تمام این مواد را به خوبی مخلوط كرده، آن گاه مخلوط را در قالب كیك‌پزی بریزید و در فر با حرارت 170 درجه به مدت 45 دقیقه قرار دهید. زمانی كه كیك كاملا پف كرد، آماده است. پس از اینكه كیك كاملا سرد شد روی آن خامه شكلاتی بریزید، در صورت تمایل برای تزیین می‌توانید از مربای گیلاس یا شكلات سفید رنده شده استفاده كنید. این كیك، صبحانه‌ای قوی برای فرزندان شما خواهد بود.

كاهش چربی غذا

غذاها را تا حد امكان به صورت آب‌پز، بخارپز یا كبابی مصرف نمایید.

 در صورتی كه غذا را سرخ می‌كنید از زیاد سرخ كردن غذا خودداری كنید. می‌توانید در مدت زمان كم، فقط آن را تفت دهید.

 مصرف غذاهای سرخ شده، سوسیس، كالباس، خامه، چیپس، پفك، سس‌ها، كله و پاچه، مغز، دل و قلوه را كه حاوی مقادیر زیادی چربی هستند، را تا حد امكان كاهش دهید.

 پوست مرغ و چربی‌های قابل مشاهده گوشت و مرغ را قبل از طبخ از آنها جدا كرده و سعی كنید از قسمت‌های كم‌چرب گوشت‌ها استفاده نمایید.

 به جای گوشت قرمز بیشتر از گوشت‌ سفید مثل مرغ و ماهی استفاده نمایید.

 لبنیات مثل شیر، ماست و پنیر مصرفی خود را از انواع كم‌چرب آن انتخاب كنید.

نگهداری شیر

شیر پاستوریزه باید در یخچال و در دمای صفر تا چهار درجه سانتیگراد نگهداری شود. معمولا در این دما شیر پاستوریزه به مدت یك هفته ماندگاری دارد.شیر استریل یا UHT را می‌توان در خارج از یخچال به مدت شش هفته نگهداری كرد. ولی پس از باز كردن باید در یخچال نگهداری و حداكثر طی یك هفته مصرف شود. پرسنل اداره بهداشت به هیچ‌وجه مصرف شیر خام را توصیه نمی‌كنند ولی چنانچه شیر خام در منزل مصرف ‌شود باید قبل از مصرف كاملا جوشانده شود. عملیات جوشانیدن شیر باید به شكلی باشد كه پس از حرارت‌دهی و به جوش آمدن شیر به مدت زمان یك دقیقه به هم زده شود تا حرارت به تمام نقاط آن برسد و پس از آن خنك شده و در یخچال نگهداری شود. جوشاندن شیر تاثیر مخربی روی ویتامین‌های شیر دارد. بنابراین باید حتی‌الامكان از شیر پاستوریزه استفاده كرد.





نوع مطلب :
برچسب ها : طرز تهیه کیک شکلاتی،
لینک های مرتبط :
پنجشنبه 16 شهریور 1396 07:34 ق.ظ
Hi there, I discovered your website by means of Google at the same time as searching for a
comparable subject, your website came up, it seems to be good.
I have bookmarked it in my google bookmarks.

Hello there, just became alert to your weblog thru Google, and located
that it is truly informative. I am gonna watch out for brussels.
I will be grateful in the event you continue this in future.
Numerous other folks shall be benefited from your writing.
Cheers!
سه شنبه 10 مرداد 1396 05:06 ق.ظ
If you want to grow your knowledge just keep visiting this website and be updated with the latest news
posted here.
جمعه 1 اردیبهشت 1396 08:28 ب.ظ
Great website. Lots of helpful info here. I am sending it to several friends ans also sharing in delicious.
And obviously, thanks on your effort!
چهارشنبه 30 فروردین 1396 10:28 ق.ظ
Thanks for your marvelous posting! I truly enjoyed reading it,
you may be a great author. I will make certain to bookmark
your blog and will eventually come back very soon. I want to encourage that you
continue your great posts, have a nice morning!
پنجشنبه 5 بهمن 1391 08:16 ب.ظ
خدایا......
یابزن جلو
یا بزن بره عقب .....
این جای زندگی دلم خیلی گرفته!
پنجشنبه 5 بهمن 1391 03:20 ب.ظ
בیشَبــــ פֿــבا آهِسـتـﮧ בر گُوشــَــــم گُفت :



בیگـﮧ بَســــــــــــــــــــــــــــــــــﮧ !



بارانَــــــــــــم از اَشڪـهایت פֿـجاَلت مے ڪــَــشــــב ... !!!

 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر





پیوندهای روزانه
صفحات جانبی
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی
 
 
بالای صفحه