تبلیغات
پیامک ایران - طرز تهیه پاچانگای گوشت ترکی استانبولی
 
پیامک ایران
لطفا در نظر سنجی شرکت کنید
درباره وبلاگ


نام : گمنام
شهرت : سرگردان
زادگاه : محراب غم
تاریخ تولد :در یکی از روزهای بارانی
شماره شناسنامه : نامفهوم
مدت محکومیت : حبس ابد
نام پدر : کوه رنج
نام مادر : فرشته ی غم
نام پدربزرگ : درویش تنها
نام مادربزرگ : سلطان غم
قد:كمتر از خاك
وزن:به سنگینی بغض چند ساله
رنگ چشم:بارانی
رنگ مو:همرنگ درد
مقطع تحصیلی:پایه آخر بد بختی
گناه:انسان بودن
جرم:به دنیا آمدن
محکومیت:زندگی کردن
زمان رهایی:مرگ
چراغم :خاموشی
سقفم :آسمان
مونسم : شب
کارم : حسرت
یادم : فراموشی
دردم : فراغ
فریادم : سکوت
آرزویم : مرگ
زندگیم :سیاه پر کلاغی
امیدم :ناامیدی
آدرس : خیابان غم –
میدان تنهایی – چهارراه بدبختی –
خیابان رنج – کوچه غربت –
پلاک ناباوری

مدیر وبلاگ : mazgamet khan
نویسندگان
نظرسنجی
چند میدی به وبم؟(از 20)






طرز تهیه  پاچانگای گوشت ترکی استانبولی - آکا
گوشت چرخ کرده را با پیاز خرده شده، روغن و نمک تفت دهید و سپس رب گوجه‌فرنگی را اضافه کرده و کمی فلفل بزنید.     مواد اولیه:  خمیر یوفکا   سه ورق    گوشت چرخ‌کرده   500 گرم...


گوشت چرخ کرده را با پیاز خرده شده، روغن و نمک تفت دهید و سپس رب گوجه‌فرنگی را اضافه کرده و کمی فلفل بزنید.

 
 
طرز تهیه  پاچانگای گوشت؛ غذای کشور ترکیه - آکا

مواد اولیه:

 خمیر یوفکا   سه ورق  
 گوشت چرخ‌کرده   500 گرم  
 پیاز  یک عدد  
 رب گوجه‌فرنگی   دو قاشق غذاخوری  
 هویج رنده شده  سه عدد  
 پنیر پیتزا   300 گرم  
 اسفناج یا برگ چغندر خردشده  100 گرم  
 روغن، نمک و فلفل   به میزان لازم  
 آویشن  یک قاشق چای‌خوری  
 آب   نصف پیمانه  

 

روش تهیه برای چهار نفر:      

* گوشت چرخ کرده را با پیاز خرده شده، روغن و نمک تفت دهید و سپس رب گوجه‌فرنگی را اضافه کرده و کمی فلفل بزنید.

* یک ورق یوفکا را پهن کرده و نصف پیمانه آب را با نصف پیمانه روغن مخلوط کرده و با قلم‌مو روی خمیر بمالید، سپس پنیر پیتزا را روی ورق یوفکا پخش کرده ورق دوم را روی ورق اول گذاشته و دوباره مخلوط آب و روغن روی آن بمالید بعد مخلوط برگ چغندر و هویج رنده شده را پخش کنید.

* در مرحله آخر، ورق سوم را قرار داده با قلم‌مو آب و روغن زده و مخلوط گوشت چرخ‌کرده را ریخته و کمی آویشن بپاشید. یوفکا را از پایین به صورت لوله پیچیده و در سینی فر چرب شده به مدت 30 دقیقه با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد قرار دهید.

* در حین پخت یک الی دو بار روی آن را با قلم‌مو روغن مالیده تا کاملاً برشته شود.





نوع مطلب :
برچسب ها : طرز تهیه پاچانگای گوشت ترکی استانبولی،
لینک های مرتبط :
دوشنبه 30 مرداد 1396 11:58 ق.ظ
I'm not sure why but this web site is loading very slow for me.
Is anyone else having this issue or is it a problem on my end?
I'll check back later on and see if the problem still
exists.
شنبه 21 مرداد 1396 03:04 ق.ظ
Hello everyone, it's my first pay a visit at this site, and paragraph is truly
fruitful for me, keep up posting such posts.
سه شنبه 10 مرداد 1396 05:16 ق.ظ
I'm curious to find out what blog system you
are using? I'm experiencing some small security
issues with my latest blog and I would like to find something more safe.
Do you have any suggestions?
دوشنبه 5 تیر 1396 04:00 ق.ظ
Glad to be one of the visitors on this awesome internet site :D.
چهارشنبه 20 اردیبهشت 1396 08:13 ق.ظ
My brother suggested I might like this blog. He was once entirely right.

This put up truly made my day. You cann't consider simply how so much time I had spent for this
info! Thanks!
جمعه 1 اردیبهشت 1396 07:34 ب.ظ
Hello there! Would you mind if I share your blog with my twitter group?

There's a lot of folks that I think would really enjoy your content.
Please let me know. Thanks
یکشنبه 8 بهمن 1391 03:32 ب.ظ
دور گردنش شال پیچیدند،

و سرش کلاه گذاشتند و رفتند....

کسی نفهمید همین محبت ها آدم برفی را آب کرد..
جمعه 6 بهمن 1391 12:10 ب.ظ
سلاااااااااااااام.
آپم
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر





پیوندهای روزانه
صفحات جانبی
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی
 
 
بالای صفحه