تبلیغات
پیامک ایران - شکلات گردویی اتریشی
 
پیامک ایران
لطفا در نظر سنجی شرکت کنید
درباره وبلاگ


نام : گمنام
شهرت : سرگردان
زادگاه : محراب غم
تاریخ تولد :در یکی از روزهای بارانی
شماره شناسنامه : نامفهوم
مدت محکومیت : حبس ابد
نام پدر : کوه رنج
نام مادر : فرشته ی غم
نام پدربزرگ : درویش تنها
نام مادربزرگ : سلطان غم
قد:كمتر از خاك
وزن:به سنگینی بغض چند ساله
رنگ چشم:بارانی
رنگ مو:همرنگ درد
مقطع تحصیلی:پایه آخر بد بختی
گناه:انسان بودن
جرم:به دنیا آمدن
محکومیت:زندگی کردن
زمان رهایی:مرگ
چراغم :خاموشی
سقفم :آسمان
مونسم : شب
کارم : حسرت
یادم : فراموشی
دردم : فراغ
فریادم : سکوت
آرزویم : مرگ
زندگیم :سیاه پر کلاغی
امیدم :ناامیدی
آدرس : خیابان غم –
میدان تنهایی – چهارراه بدبختی –
خیابان رنج – کوچه غربت –
پلاک ناباوری

مدیر وبلاگ : mazgamet khan
نویسندگان
نظرسنجی
چند میدی به وبم؟(از 20)






پخت شکلات گردویی , طرز تهیه شکلات گردویی اتریشی

مواد لازم:

 کره نرم شده  1 فنجان
شکر قهوه ای یک دوم فنجان
آرد 2 و نیم فنجان
کمپوت زردآلو 2 سوم فنجان
تخم مرغ 4 عدد
شکر قهوه ای 1 و نیم فنجان
پودر کاکائو (بدون شکر) 1 چهارم فنجان
وانیل 2 قاشق چای خوری
نمک
1 قاشق چای خوری
گردوی تفت داده شده 3 فنجان
شکلات تلخ و شیرین (خردشده) 8 اونس
کره
3 قاشق غذاخوری
شربت ذرت 1 قاشق غذاخوری
رُم 1 قاشق غذاخوری
گردو (دلخواه) حدود 40 نصفه

 

طرز تهیه :

1. فر را از قبل با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید. تابه ای با ابعاد 13 در 9 در 2 را چرب کنید؛ و آماده بگذراید. 1 فنجان کره را را درکاسه ای بزرگ بریزید و با همزن برقی با سرعت متوسط تا سریع در حدود 30 ثانیه بزنید. 1 دوم فنجان شکر قهوه ای را اضافه کنید. این دو را در داخل کاسه با هم بزنید تا ترکیب شوند. کم کم آرد را اضافه کنید و به آهستگی آن را بزنید تا مخلوط شوند (مخلوط کمی خشک به نظر می رسد). مخلوط را داخل تابه که از قبل آماده کرده اید بریزید، و به مدت 10 دقیقه داخل فر قرار دهید تا پخته شود.

2. در کاسه بزرگ دیگری، تخم مرغ ها را با سرعت متوسط_ سریع به مدت 3 دقیقه بزنید. نصف فنجان شکر قهوه ای، پودر کاکائو، وانیل و نمک را به آن اضافه کنید. این مواد را به مدت 3 دقیقه با سرعت کم بزنید. به تدیج گردوی تفت داده شده را اضافه کنید و مخلوط را هم بزنید تا مواد به خوبی با هم ترکیب شوند.

3. در آخر ترکیب شکلات را به دقت بر روی مخلوطی که از فر خارج کرده اید، پهن کنید و حدود 30 دقیقه آنها را بپزیرد. سپس در طبقه خنک کننده یخچال قرار دهید تا خنک شود.

4. برای تزیین: شکلات تلخ و شیرین و 3 قاشق غذاخوری کره را در یک قابلمه فلزی متوسط بریزید و بر روی حرارت ملایم هم بزنید تا ذوب شود. شربت ذرت و رم را هم اضافه کنید و هم بزنید. مخلوط را بروی شیرینی بریده نشده بریزید. اگر تمایل دارید می توانید نیمه گردوها را نیز روی آن بریزید. به شکلات 1 یا 2 ساعت زمان دهید تا به خوبی پهن شود. سپس با استفاده از یک چاقوی تیز، لبه های شیرینی را از تابه جدا کنید و آن را ببرید؛ حدود 40 تکه خواهد شد.

5. برای جلوگیری از خرد شدن مغزها و تبدیل به خمیر شدنشان، از قبل آسیابشان کنید.( 20 دقیقه زمان برای این کار کافیست.)

6. نگه داری: تکه های شکلات را در یک ظرف یک لایه بدون منفذ قرار دهید؛ می توانید این شکلات را در دمای اتاق نهایتا 3 و در فریزر تا 3 ماه نگه دارید.     

تهیه و ترجمه:گروه سبک زندگی سیمرغ - مترجم زهرا علیدوست





نوع مطلب :
برچسب ها : شکلات گردویی اتریشی،
لینک های مرتبط :
شنبه 21 مرداد 1396 02:49 ق.ظ
If some one wishes expert view concerning running a
blog then i advise him/her to pay a quick visit this website,
Keep up the fastidious job.
سه شنبه 10 مرداد 1396 01:15 ق.ظ
Awesome issues here. I'm very glad to peer your post.
Thanks so much and I am taking a look forward to contact you.

Will you please drop me a e-mail?
جمعه 1 اردیبهشت 1396 06:53 ب.ظ
Fantastic blog! Do you have any helpful hints for aspiring writers?
I'm planning to start my own website soon but I'm a little lost on everything.
Would you advise starting with a free platform like Wordpress or go for a paid option? There are so many choices out there that I'm totally confused ..
Any ideas? Bless you!
چهارشنبه 9 فروردین 1396 07:36 ب.ظ
Peculiar article, exactly what I needed.
پنجشنبه 28 دی 1391 08:21 ب.ظ
آره به امتحانش می ارزه
آخه همش داره بهم میگه بیا منو بخور
mazgamet khan هههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه ابجی فدات نوش جونتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت
پنجشنبه 28 دی 1391 06:25 ب.ظ
(دوستت دارم
پرانتزونمیبندم
بگذار این حقیقت تا ابد ادامه داشته باشد.........
پنجشنبه 28 دی 1391 11:52 ق.ظ
وقتی شکلش انقدر خوشمزست خودش دیگه چیه
mazgamet khan سلام ابجی خودشم مثه شکلش خوشمزس امتحان کن من خودم تا حالا زیاد خوردم امتحان کن ضرر نمیکنی
سه شنبه 26 دی 1391 10:04 ق.ظ
این شکلاته خیلی خوشمزه میشه
مرسی
mazgamet khan dadash age doros kardi ye zarre ham be man bede ha☻☻☻☻☺☺☺
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر





پیوندهای روزانه
صفحات جانبی
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی
 
 
بالای صفحه