تبلیغات
پیامک ایران - شکلات گردویی اتریشی

لطفا در نظر سنجی شرکت کنید

شکلات گردویی اتریشی

نویسنده :mazgamet khan
تاریخ:دوشنبه 25 دی 1391-07:48 ب.ظ

پخت شکلات گردویی , طرز تهیه شکلات گردویی اتریشی

مواد لازم:

 کره نرم شده  1 فنجان
شکر قهوه ای یک دوم فنجان
آرد 2 و نیم فنجان
کمپوت زردآلو 2 سوم فنجان
تخم مرغ 4 عدد
شکر قهوه ای 1 و نیم فنجان
پودر کاکائو (بدون شکر) 1 چهارم فنجان
وانیل 2 قاشق چای خوری
نمک
1 قاشق چای خوری
گردوی تفت داده شده 3 فنجان
شکلات تلخ و شیرین (خردشده) 8 اونس
کره
3 قاشق غذاخوری
شربت ذرت 1 قاشق غذاخوری
رُم 1 قاشق غذاخوری
گردو (دلخواه) حدود 40 نصفه

 

طرز تهیه :

1. فر را از قبل با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید. تابه ای با ابعاد 13 در 9 در 2 را چرب کنید؛ و آماده بگذراید. 1 فنجان کره را را درکاسه ای بزرگ بریزید و با همزن برقی با سرعت متوسط تا سریع در حدود 30 ثانیه بزنید. 1 دوم فنجان شکر قهوه ای را اضافه کنید. این دو را در داخل کاسه با هم بزنید تا ترکیب شوند. کم کم آرد را اضافه کنید و به آهستگی آن را بزنید تا مخلوط شوند (مخلوط کمی خشک به نظر می رسد). مخلوط را داخل تابه که از قبل آماده کرده اید بریزید، و به مدت 10 دقیقه داخل فر قرار دهید تا پخته شود.

2. در کاسه بزرگ دیگری، تخم مرغ ها را با سرعت متوسط_ سریع به مدت 3 دقیقه بزنید. نصف فنجان شکر قهوه ای، پودر کاکائو، وانیل و نمک را به آن اضافه کنید. این مواد را به مدت 3 دقیقه با سرعت کم بزنید. به تدیج گردوی تفت داده شده را اضافه کنید و مخلوط را هم بزنید تا مواد به خوبی با هم ترکیب شوند.

3. در آخر ترکیب شکلات را به دقت بر روی مخلوطی که از فر خارج کرده اید، پهن کنید و حدود 30 دقیقه آنها را بپزیرد. سپس در طبقه خنک کننده یخچال قرار دهید تا خنک شود.

4. برای تزیین: شکلات تلخ و شیرین و 3 قاشق غذاخوری کره را در یک قابلمه فلزی متوسط بریزید و بر روی حرارت ملایم هم بزنید تا ذوب شود. شربت ذرت و رم را هم اضافه کنید و هم بزنید. مخلوط را بروی شیرینی بریده نشده بریزید. اگر تمایل دارید می توانید نیمه گردوها را نیز روی آن بریزید. به شکلات 1 یا 2 ساعت زمان دهید تا به خوبی پهن شود. سپس با استفاده از یک چاقوی تیز، لبه های شیرینی را از تابه جدا کنید و آن را ببرید؛ حدود 40 تکه خواهد شد.

5. برای جلوگیری از خرد شدن مغزها و تبدیل به خمیر شدنشان، از قبل آسیابشان کنید.( 20 دقیقه زمان برای این کار کافیست.)

6. نگه داری: تکه های شکلات را در یک ظرف یک لایه بدون منفذ قرار دهید؛ می توانید این شکلات را در دمای اتاق نهایتا 3 و در فریزر تا 3 ماه نگه دارید.     

تهیه و ترجمه:گروه سبک زندگی سیمرغ - مترجم زهرا علیدوست




داغ کن - کلوب دات کام
نظرات() 
lekishabraunwarth.blog.fc2.com
شنبه 21 مرداد 1396 02:49 ق.ظ
If some one wishes expert view concerning running a
blog then i advise him/her to pay a quick visit this website,
Keep up the fastidious job.
paulettawickersheim.hatenablog.com
سه شنبه 10 مرداد 1396 01:15 ق.ظ
Awesome issues here. I'm very glad to peer your post.
Thanks so much and I am taking a look forward to contact you.

Will you please drop me a e-mail?
BHW
جمعه 1 اردیبهشت 1396 06:53 ب.ظ
Fantastic blog! Do you have any helpful hints for aspiring writers?
I'm planning to start my own website soon but I'm a little lost on everything.
Would you advise starting with a free platform like Wordpress or go for a paid option? There are so many choices out there that I'm totally confused ..
Any ideas? Bless you!
manicure
چهارشنبه 9 فروردین 1396 07:36 ب.ظ
Peculiar article, exactly what I needed.
مهدیه
پنجشنبه 28 دی 1391 08:21 ب.ظ
آره به امتحانش می ارزه
آخه همش داره بهم میگه بیا منو بخور
پاسخ mazgamet khan : هههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه ابجی فدات نوش جونتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت
سبا
پنجشنبه 28 دی 1391 06:25 ب.ظ
(دوستت دارم
پرانتزونمیبندم
بگذار این حقیقت تا ابد ادامه داشته باشد.........
مهدیه
پنجشنبه 28 دی 1391 11:52 ق.ظ
وقتی شکلش انقدر خوشمزست خودش دیگه چیه
پاسخ mazgamet khan : سلام ابجی خودشم مثه شکلش خوشمزس امتحان کن من خودم تا حالا زیاد خوردم امتحان کن ضرر نمیکنی
امین
سه شنبه 26 دی 1391 10:04 ق.ظ
این شکلاته خیلی خوشمزه میشه
مرسی
پاسخ mazgamet khan : dadash age doros kardi ye zarre ham be man bede ha☻☻☻☻☺☺☺
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر




Admin Logo
themebox Logo